Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

De wedstrijd was getekend door beslissingen van de scheidsrechter

Zondag 11 augustus 2019 | 11:54 CEST
2 min.
© Markus Spiske

FC Twente heeft dit weekend een moeizame zege geboekt in het uitduel tegen FC Groningen. De wedstrijd eindigde met 1 - 3 op het scoreboard.

De eerste helft van de wedstrijd was getekend door beslissingen van scheidsrechter waarbij meermaals de VAR in actie kwam om situaties te duiden. Hierdoor kregen zowel FC Twente als FC Groningen strafschoppen toegekend, welke beide ploegen niet benutten.

Door de VAR kreeg FC Groningen ook twee maal een rode kaart toebedeeld, maar ondanks het missen van twee spelers wist FC Groningen grip te houden in de tweede helft. In de tweede helft wist Nakamura een vrije trap te benutten voor de 0 - 1 en kreeg FC Twente wederom een strafschop toegekend welke Aitor omzette in een 0 - 2 voorsprong.

FC Groningen kwam in de 85e minuut terug op 1 - 2 waardoor de wedstrijd spannend bleef tot het laatste fluitsignaal. Uiteindelijk maakte Vuckic de 1 - 3 in de 96e minuut om het duel te beslissen.