Bevalt u onze journalistiek? We kunnen het niet blijven maken zonder advertenties. Schakel uw Ad Blocker software uit om door te gaan.

Vierde nederlaag op rij voor FC Twente in wedstrijd tegen Willem II

FC Twente heeft dit weekend wederom een nederlaag geleden

Zondag 20 oktober 2019 | 12:18 CEST
1 min.

FC Twente heeft dit weekend wederom een nederlaag geleden, dit keer in het thuisduel tegen Willem II. Het is de vierde nederlaag op rij.

In het thuisduel afgelopen zaterdag kwam de stand niet verder dan 0 - 1 in het voordeel van Willem II. De club scoorde in de 6e minuut door een zeer matige verdediging van de thuisploeg.

Het duel was verder getekend door rondspelend voetbal zonder significante kansen te creëren. Het lijkt een terugkerend patroon welke FC Twente vooralsnog niet weet te doorbreken.

Naast de goal van Willem II waren overtredingen de overige hoogtepunten van de wedstrijd. In de 68e minuut greep FC Twente speler Lindon Selahi fors in tegen Willem II speler Dries Saddiki om een bal weg te werken; het bleef bij een gele kaart.

De volgende wedstrijd voor de Tukkers is op vrijdag 25 oktober 2019 wanneer zij thuis spelen tegen FC Emmen.